fbpx

Se mina
tjänster.

Backbone creative har tjänster för det mesta inom varumärke, grafisk design och webbdesign. Vi kan ta ett helhetsgrepp på din digitala närvaro. Tjänster som med fördel kombineras med varandra för att stärka ditt företags varumärke och digitala närvaro.

Arbetsplats

Marknadskommunikatör​

Din egen marknadskommunikatör. En ny kollega på distans! Vi hanterar, paketerar och publicerar, så att du får mer tid till det du faktiskt brinner för. Tjänsten kan utformas efter era specifika behov och kan givetvis skalas upp och ned utifrån behov.

Läs mer →

Hemsida & Webbdesign

Jag erbjuder lösningar för din nya hemsida som passar de flesta företag, stora som små. Om du redan har en hemsida som behöver fräschas hjälper vi dig gärna med det. Dessutom erbjuder vi tjänster för fortsatt hantering av din hemsida efter lansering.
Läs mer →

Grafisk design

Mina tjänster inkluderar det mesta inom grafisk produktion. Bland annat produktion av grafiskt annonsmaterial för att synas i sociala medier, mallar för sociala medier och grafiskt material så som visitkort, etiketter, flyers, affischer och annat. 
Läs mer →

Branding & varumärke

Jag skapar varumärken som sticker ut. Alltid med din verksamhet, målgupp och vad som gör er unika i fokus. Vi har varumärkespaket som passar små och stora behov. Givetvis löser vi också dina andra behov så som trycksaker, manér & strategi för sociala medier m.m.
Läs mer →

Rulla till toppen