fbpx

Backbone
creative.

Vi är en lekfull och effektiv digital webbyrå med bas i Norrköping. Där det personliga mötet är kärnan i vår verksamhet. Med en hel del utanför-boxen-tänk och hög kompetens gör vi den stora skillnaden.

På Backbone Creative strävar vi efter att vara ditt företags ryggrad i det kreativa arbetet. Vi vill ge dig mer tid till det du faktiskt brinner för! Därför erbjuder vi en mängd tjänster som passar de flesta behov inom webbdesign, grafisk design och digital kommunikation. Oavsett om du behöver en ny funktionell och snygg hemsida, ett nyskapande varumärke som sticker ut från bruset, eller om du är ute efter en komplett marknadslösning för dina större behov.

 

Hos oss är inget uppdrag för stort eller för litet. Du är den som letar efter en personlig webbyrå som kan ta ett grepp om helheten. Eller vill ha hjälp med en del av helheten. Du söker någon som stärker ditt företags kreativitet, kunskap och lyhördhet genom att skapa effektiva lösningar. Med analys, idéarbete och en tydlig arbetsprocess som grund skapar vi enkla och skräddarsydda lösningar. 

Joel Hellberg

Vem är jag då?

Förhoppningsvis din nya kreativa partner.

Tillsammans tar vi din digitala kommunikation till nästa nivå. Låt mig effektivisera det kreativa arbetet och frigöra tid för din verksamhet. Min resa började med en kandidatexamen från Linköpings universitet på programmet Grafisk design och Kommunikation. Den har fortsatt genom arbete i diverse olika kreativa roller och egna projekt.

Varför krångla till det.

Vår kundresa är enkel & effekiv.

1. Offert

Beskriv era behov för oss och få en gratis offert.

2. Uppstartsmöte

Vi samtalar kring era behov och önskemål. Sedan är vi igång!

3. Revision

Eventuella ändringar och därefter godkännande av slutprodukt.

4. Överlämning

Den färdiga produkten leveras på ett organiserat och enkelt sätt.

Rulla till toppen