fbpx

Bli en
månadskund.

Din egen marknadskommunikatör!

Din egen marknadskommunikatör som kan ta ett helhetsgrepp på din digitala närvaro. En kollega på distans som hanterar, paketerar och publicerar. Så att ni får mer tid till det ni faktiskt brinner för. Kämpar ni med att hantera era sociala-plattformar, skapa grafisk material, uppdatera hemsidan samtidigt som ni driver er kärnverksamhet? Då är det inte så konstigt om tiden inte alltid räcker till. 

 

Därför har jag skapat ett månadsabonnemang som ger er tid över till det ni gör allra bäst. Jag erbjuder skräddarsydda lösningar till företag för att ni ska få tid till annat.

service thumb 1

Bli månadskund!

Från 4000/månad

Har ni svårt att få tiden att räcka till, känns det digitala landskapet tidskrävande och komplicerat? Vill ni ta ert varumärke och kommunikation till nästa nivå men vill eller kan inte anställa rätt kompetens? I så fall är detta paket gjort för dig!

Vi utformar paketet tillsammans efter dina specifika behov och hur många timmar/månad som är lämpligt. Kanske har du större behov och vill att jag tar ett helhetsgrepp på din digitala kommunikation, eller lite mindre men behöver ändå specifik kompetens – oavsett vilket är detta ett paket för dig. jag hanterar, publicerar och paketerar så att ni får tid till annat. Min kompetens kan ta ett helhetsgrepp på er digitala närvaro.

 

Exempel på vad paketet kan innehålla:

Grafisk produktion 

Hantering av sociala medier

Strategiskt arbete (SoMe, varumärke, kampanjer)

Content skapande

Hantering av hemsida

Foto/film & redigering

Produktion av annonser

Textproduktion

Rapportering & analys
Veckovis avstämning

✔ Frigör din tid till annat

✔ Ta din digitala kommunikation till en ny nivå

✔ Din egen kreativa marknadskommunikatör

✔ Få tillgång till kompetens utan att anställa

✔ Fast pris och budgeterbart 

✔ Skala upp och ned utifrån behov

✔ Kollega på distans

Vanliga frågor

Givetvis! För oss är det viktigt att lära känna er och era önskemål. Därför ser vi gärna att ni bokar en gratis konsultation á 30 minuter (telefontid/skype). På så vis kan vi tillsammans prata ihop oss om era behov och hur vi kan hjälpa er på bästa vis. Fundera gärna lite på vilket paket och eventuella tillägg som du behöver innan samtalet. Skicka oss ett mail till: Joel@backbonecreative.se så bokar vi in ett samtal!

Mitt månadsabonnemang startar med en testmånad, och därefter kan det utökas med 3 månader (minimum), och 1 månads uppsägningstid. 

Mitt abonnemang inleds alltid med ett uppstartspaket (från 2198 SEK). I detta ingår bland annat Benchmarking, Content-kalender, Bio-optimering. Du som kund får också fylla i ett formulär som vi använder som grund när vi skapar er strategi.

Absolut! Man kan både skala upp och ned utifrån behov.

I'll make you an offer you can't refuse

Säg hej så är vi snart igång!

Kika gärna på våra övriga tjänster. Som med fördel kombineras med varandra för att stärka ditt företags varumärke och digitala närvaro.

Rulla till toppen