fbpx

Branding &
varumärke.

Varumärket är grunden för lyckad kommunikation

Jag kan bistå er i att utveckla ett unik och särpräglat varumärke och identitet som tilltalar och resonerar med er målgrupp! Genom att satsa på er varumärkesidentitet kan ni skapa en positiv kundupplevelse, maximera marknadsföringsinsatser, och stärka er position på marknaden.

 

Ert företags varumärke sträcker sig bortom bara en logotyp. Den omfattar även era kunders sammanlagda upplevelse av ert företag samt den känslomässiga anknytning de har till era produkter eller tjänster.

insta post 1

Branding touch

Driver ni ett mindre företag/organisation som är redo att börja synas och höras?

Kämpar ni med att hitta ert företags grafiska identitet? Detta paket är en grym start till företag som vill bygga en enhetlig grund i sin kommunikation, men som inte behöver något allt för avancerat. I paketet sätter jag en grafisk grund att luta er mot i ert arbete. En utmärkt grund för varumärke, webb och sociala medier! Som givetvis går att utveckla framöver.

 

Jag kommer att använda er företagslogotyp i PNG-format om ni har. Annars använder jag en tillfällig i arbetsprocessen. Det går också bra att lägga till skapandet av logotyp till paketet.

 

Paketet inkluderar:
Färgpalett – 5 färger
Typsnittskombination – 2 typsnitt
Moodboard / inspiration
Tips på Stock-foton
Sociala Medier mall – 1 st via Canva

3999 sek exklusive moms
Leverans: ca 3-5 veckor

Varumärke i en brandbook

Branding + Brand sheet

Har ert företag en tydlig röst som ni behöver hjälp att gestalta och kommunicera?

I detta paket arbetar vi tillsammans med definiera ert varumärke, vi formar en unik och eftertraktad signatur för att sätta er i rätt segment och attrahera era drömkunder. Detta är ett omfattande paket inom branding som ger er en stark grund att utgå från i er kommunikation.

 

Paketet inkluderar:

Brand sheet 
Logotype – Primär, sekundär & favicon
Licenserat typsnitt
Färgpalett – 5 färger
Typsnittskombination – 2-3 typsnitt
Mockups & inspirationsbilder
Sociala Medier mall – 3 st via Canva

14 499 sek exklusive moms
Leverans: ca 3-5 veckor

Stora

Branding + Grafisk manual

Har ert företag stora visioner och behöver ett varumärke som backar upp dem?

I detta paket arbetar vi tillsammans med definiera ert varumärke, vi formar en unik och eftertraktad signatur för att sätta er i rätt segment och attrahera era drömkunder. Detta är min mest omfattande tjänst inom branding och innehåller allt du behöver för ett starkt och konsekvent varumärke.

 

Paketet inkluderar:

Grafisk manual
Logotype – Primär, sekundär & favicon
Licenserat typsnitt
Färgpalett – 5 färger
Typsnittskombination – 2-3 typsnitt
Mockups & inspirationsbilder
Sociala Medier mall – 5 st via Canva

18 499 sek exklusive moms
Leverans: ca 3-5 veckor

Logotype Design

Har ert företag en tydlig röst som ni behöver hjälp att gestalta och kommunicera?

Låt mig designa och visualisera ert varumärkes personlighet genom en skräddarsydd logotype. En exklusiv tjänst där jag tar fram de tänkbara logotyper ni behöver i de vanligaste formaten. Jag skapar flera färgvarianter om ni önskar förutom svart och vitt som är standard.

 

Paketet inkluderar:
1 primär logotype​
1 submark (sekundär)​
Favicon till Url​
Licenserat typsnitt​
Handmålade element vid önskemål​
För er som vill sticka ut finns också möjligheten att låta mig handmåla detaljer i er logotype. Element som stärker er unika ton.

Från 4800 sek exklusive moms
Leverans: ca 2-4 veckor

Vanliga frågor

Givetvis! För mig är det viktigt att lära känna er och era önskemål. Därför ser jag gärna att ni bokar en gratis konsultation á 15 minuter (telefontid/skype). På så vis kan vi tillsammans prata ihop oss om era behov och hur jag kan hjälpa er på bästa vis. Skicka mig ett mail till: Joel@backbonecreative.se så bokar vi in ett samtal!

Den stora skillnaden är omfattningen. Ett brand sheet har den mest väsentliga informationen för ditt varumärke och ett utmärkt alternativ att börja med för ett mindre företag. En grafisk manual går in mer i detalj är ett grundligt alternativ. Företag brukar använda sig av en grafisk manual som verktyg för att hålla samman ”tyglarna” för sitt varumärke.

Branding är konsten att skapa och förvalta en unik identitet för ett varumärke. Det handlar om att skapa en stark och igenkännbar image som kommunicerar varumärkets värden, personlighet och budskap till målgruppen. Det omfattar allt från logotyper, typsnitt, färgpalett och tonalitet.

Animerad logotyp

För dig som investerar i en logotyp eller ett paket som inkluderar en logotyp har du också möjlighet att lägga till en animerad logotyp. 

En animerad logotyp  kan användas till rörligt material, till exempel på sociala medier. 

– Från 3000 kr 

 

Drönar foto/video

Foto & video med drönare kan stärka ditt varumärke och visa ditt företag från sin bästa sida. Ta din digitala kommunikation till nya höjder. 

– Från 6000 kr 

Jag gör absolut uppdrag som “bara en logga” om jag har luckor i mitt schema. Men för mig är det ett väldigt ärofyllt och viktigt uppdrag som kräver noggrannhet och bakgrund, så för mig är det aldrig bara en logga. Det är en viktig grundsten i ditt varumärke och därför också ett stort jobb, även om många misstar det för en “quick fix”.

 

Jag tror och hoppas att du som anlitar mig för denna typ av uppdrag har förstått att jag kommer lägga hjärta och själ i att förvalta ditt varumärke. Så det är med stor omsorg jag erbjuder denna lite förenklade version av branding.

Vid köp av mina tjänster får du som kund en förskottsfaktura på 15% av totalbeloppet. När denna summa betalats in påbörjar jag arbetsprocessen för att färdigställa ditt material/tjänst.

Resterande 85% faktureras efter godkänt material/tjänst, då får ni en slutfaktura med 14 dagars betalningsvillkor.

Jag erbjuder möjlighet till delbetalning om det efterfrågas!

Rulla till toppen